Selecteer een pagina

Archief

POPKOOR PRESTIGE PRO TE ZIEN BIJ ADEMNOOT TV!

Op zaterdag 30 januari 2019 is Popkoor Prestige PRO te zien als één van de 4 koren die gaan zingen met bekende Nederlanders als Tino Martin, Angela Groothuizen, Berget Lewis en Tommy Christiaan.  In het live-programma Ademnoot laten presentator Jan Smit en Trijntje Oosterhuis hun stem horen voor longonderzoek. Tijdens een muzikale show vormen vier longpatiënten, vier koren en vier bekende Nederlandse artiesten ieder een gelegenheidsformatie en verzorgen zij elk een bijzonder optreden. De optredens worden afgewisseld met verhalen van longpatiënten en gesprekken met wetenschappers.

POPKOOR PRESTIGE PRO ZINGT MET TRIJNTJE OOSTERHUIS EN EDSILIA ROMBLEY

Popkoor Prestige PRO heeft haar medewerking verleent aan het maken van de promotieclip voor de campagne ‘ADEMNOOT’. Samen met Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley vragen zij om aandacht voor een evenement dat ten bate van het Longfonds wordt georganiseerd.

POPKOOR PRESTIGE PRO TE ZIEN BIJ CIRCUS GERSCHTANOWITZ!

Op zaterdag 11 november 2017 was Popkoor Prestige PRO te zien als één van de spectaculaire acts van Circus Gerschtanowitz. In de piste nemen ze het op tegen een andere muzikale act. Het publiek mag stemmen voor zijn/haar favoriet.

 

zaterdag 4 februari 2017

POPKOOR PRESTIGE PRO WINT POPKOORFESTIVAL STEENWIJK!

“Tijdens het avondprogramma strijden dertien popkoren om de workshopbon van 450 euro, beschikbaar gesteld door Stichting Balk organisatie voor lichte muziekkoren. Het niveau van de deelnemende koren is hoger dan voorgaande edities. Uiteindelijk wint Prestige Pro nipt het festival. Organisator Peter Smedinga noemt haar terecht ‘een verjongend koor’. Haar leden, afkomstig uit heel Nederland, zijn door dirigent Ton van Diepen speciaal geselecteerd. De nummer twee wordt door de juryleden net wat eenzijdiger en minder spectaculair gevonden dan winnend popkoor Prestige Pro, dat een afwisselend en modern repertoire laat horen. Ze betovert het publiek met de loepzuiver gezongen begintoon van Human. Het poplied 7 Years zingt ze krachtig en helder. Haar performance is strak. De jury geeft het koor een 9,2. Jurylid Elke Rouwmaat motiveert dit cijfer met: ‘Prestige Pro laat veel klankkleuren horen en weet een goede koppeling te leggen tussen de tekst en de muziek.”